Saint-Aubin wijn - Santenay Bourgogne Wijnen

Saint-Aubin wijn

De wijngaarden van Saint-Aubin, Côtes de Beaune,  grenzen in het zuiden aan de wijngaarden van Chassagne-Montrachet en Puligny-Montrachet.  Zoals de Saint-Aubin Premier Cru ‘En Remigny’, waar Denis Clair zijn geliefde wijngaarden heeft. Er is Premier Cru wijn, ca 160 ha, en de gewone Saint-Aubin wijn (Village), ca 80 ha. Er wordt zowel rode als witte Saint-Aubin wijn geproduceerd.
Saint-Aubin wijn
Zoals bekend grenst 'En Remigny' aan de wijngaarden van Chassagne-Montrachet en Puligny-Montrachet.. Denis Clair en zijn vrouw Francoise maken samen met hun zoon Jean-Baptiste  verscheidene St.-Aubin wijnen, zodat U deze bij Cave de Santenay kunt selecteren voor uw diner met vrienden en kennissen. De Saint Aubin wijn heeft een mooie prijs kwaliteit.
Uit de Côte de Beaune bieden wij naast Saint-Aubin wijn,  Santenay wijn, Auxey-Duresses wijn, Volnay wijn, Pommard wijn, Beaune Premier Cru wijn en Grand Crus uit Corton van Jean-Claude Belland. Deze Bourgogne wijnen liggen bij ons in Leiden op voorraad en kunt u direct via de webshop bestellen of afhalen in de winkel.