Wijnproeverij Leiden - Santenay Bourgogne Wijnen

Wijnproeverij Leiden

Wijnproeverij Leiden meemaken? Dan zit u op deze pagina op de juiste plaats. Tijdens open wijnproeverijen van Cave de Santenay kunt u Santenay wijn proeven, maar ook tal van andere soorten Bourgogne wijn.
Op uw verzoek en in overleg met U organiseren wij uw eigen proeverij, waar U met vrienden en genodigden uw eigen selectie Bourgogne wijn kunt proeven. Ook is het mogelijke om in klein gezelschap uw favoriete fles Bourgogne wijn aan tafel te proeven en te delen.
Lees snel verder om een idee te krijgen wat een wijnproeverij Leiden bij Cave de Santenay inhoudt.

Wijnproeverij Leiden: opbouw van een wijnproeverij
Wilt een idee krijgen wat de indeling van een wijnproeverij Leiden bij Cave de Santenay is? Denk dan aan een arrangement van ongeveer tien verschillende wijnen die met bijpassende Bourgondische hapjes geserveerd worden. In april in de lente en in november bij de introductie van de nieuwe Beaujolais wordt een gratis proeverij georganiseerd waar iedere wijnliefhebber, na aanmelding, welkom is.

Cave de Santenay wil meer mensen kennis laten nemen van alle prachtige Bourgogne wijnen die wij al kennen. We doen dit via onze webwinkel, wijnboutique en het liefst op een Wijnproeverij Leiden. Zo vertelden wij bij onze Lenteproeverij 2014 over de mooiste wijnen die Marianne voor u had geselecteerd en er was een verrassing toe; een aparte tafel gevuld met oudere jaargangen Bourgogne wijn en dat geeft iedereen de gelegenheid om ook van de meer bijzondere soorten te genieten en te proeven wat er te verwachten is van de jongere jaargangen die in de rekken liggen.

Tijdens een wijnproeverij is het de bedoeling dat u samen met een expert ervaart wat wijn is en hoe u smaak herkent. U leert op deze manier meer van Bourgogne wijn te genieten, het herkennen van smaken wordt gemakkelijker en wanneer u een lekkere wijn proeft kunt u deze eventueel in onze wijnboutique kopen.

Bekijk de proeverijen die nu op de agenda staan via Wijn Proeverijen en reserveer direct via info@santenay.nl. De wijnproeverijen van Cave de Santenay bieden de gelegenheid om van heel veel heerlijks te genieten uit ons assortiment. Besluit u een fles of meer flessen te kopen? Dan profiteer u tijdens onze proeverijen van mooie aanbiedingen.