Auxey-Duresses "Les Hautés' 2015 en 2016, Jean-Marc Vincent, Santenay - Santenay Bourgogne Wijnen
  • Auxey-Duresses "Les Hautés' 2015 en 2016, Jean-Marc Vincent, Santenay

Auxey-Duresses "Les Hautés' 2015 en 2016, Jean-Marc Vincent, Santenay

Een neus van citrus ( grapefruit en acacia bloesem) . Levendig, vet, mineraal met witte framboos een vleugje kamperfoelie en aan het eind perzik. Een wijn met veel karakter.
Dorade met gebakken venkel

Bestel VI AUXDBL

2016
€40.00 per fles
 voeg toe (nog 4)
2015
€37.00 per fles
 voeg toe (nog 4)Auxey-Duresses wijn

De wijngaarden van Auxey-Duresses, Côtes de Beaune, grenzen in het zuiden aan de wijngaarden van Meursault. Zoals ‘Les Hautés, waar Jean-Marc Vincent zijn geliefde wijngaarden heeft. Er is Premier Cru wijn, ca 30 ha, en de gewone Auxey-Duresses wijn (Village), ca 110 ha. Er wordt zowel rode als witte Auxey-Duresses wijn geproduceerd.Auxey-Duresses wijn

Zoals bekend grenst Les Hautés aan Meursault. Jean-Marc Vincent maakt beide wijnen zodat U deze bij Cave de Santenay kunt selecteren voor uw diner met vrienden en kennissen. Van Domaine Jessiaume levert Cave de Santenay U Auxey-Duresses Premier Cru ‘les Écuseaux’. De Auxey-Duresses wijn heeft een mooie prijs kwaliteit.

Uit de Côte de Beaune bieden wij naast Auxey-Duresses wijn, Santenay wijn, Volnay wijn, Pommard wijn, Beaune Premier Cru wijn en Grand Crus uit Corton van Jean-Claude Belland. Deze Bourgogne wijnen liggen bij ons in Leiden op voorraad en kunt u direct via de webshop bestellen of afhalen in de winkel.